Halaman

25 Jul 2010

Mobile Income Kaya Cepat ?

Jangan mudah terpedaya dengan bisnes berasaskan ICT yang sedang giat diiklankan . Mereka cuma hendak mendapatkan keuntungan yang maksima hasil dari pelaburan anda. Antara produk mereka ialah M... Inc dll. Kalau modal ciput jangan beli. Anda kena iklankan bisnes ni untuk dapatkan pelanggan. Sambutan masyarakat terhadap bisnes ini kurang menggalakkan. Ditambah lagi dengan persaingan yang hebat. Ada syarikat lain yang jual i.gomobile dengan harga RM500 + web percuma lagi. Sedangkan syarikat ini menjualnya dengan harga RM5000.


cuba pk macam mana bill gates boleh kaya..mcm mana Lim Goh Tong boleh kaya..mcm mana David Kuok boleh berjaya...mereka menempuh kesusahan yg amat dahsyat lainlah sesetengah pemimpin politik...sendiri mau ingatla


Mana ada dalam dunia ini bisness boleh cepat kaya, sedangkan Rasulullah pun bersusah payah berjualbeli. 

Dan janganlah kamu makan (atau mengambil) harta (orang-orang lain) di antara kamu dengan jalan yang salah dan jangan pula kamu menghulurkan harta kamu (memberi rasuah) kepada hakim-hakim kerana hendak memakan (atau mengambil) sebahagian dari harta manusia dengan (berbuat) dosa, padahal kamu mengetahui (salahnya). (Al-Baqarah, 188)

Tiada ulasan:

Pengikut